Goodbye she said,I'm off to join the Circus

woensdag 28 augustus 2013

drakentrui

 Eindelijk, na een stapel rokjes voor zowel de dochter als mezelf.Kwam ik eraan toe om zelf nog eens iets te bedenken..ofte een idee om te zetten naar iets voor Toon, de jongen die (zoals elke bijna-5-jarige) helemaal in de ban is van draken en dino's. Tijdens de avonturen op pinterest . Kwam ik dus een echte drakentrui tegen,eentje die zoveel kostten als zowat het kledingbudget van een jaar,van ons alle vier..Gelukkig voor deze jongen,vind deze mama dat de uitdaging die ze nodig had,om zelf terug iets te bedenken (ik hou niet van het woord 'ontwerpen' dat betekent van niets en ik 'pas aan' ).
Dus hierbij het eerste testje van de 'dragonhoodie' .
Ik geef u hier een overload aan gsm foto's,wegens het iets betere toestel vergeten te zijn.

 Veel meer woorden ga ik er niet aan vuil maken,het is wat u ziet...
 Een trui op een jongen die er geen zin in had....laten we het houden op moeilijke nacht en het vooruitzicht van school...?


 Het basis patroon komt uit een oude Ottobre,het was daar een vestje,ik heb die rits vooraan weggelaten,dat zag Toon niet zitten. De vleugels zitten tussen de MA naad,hier ben ik zo blij met mijn machientje,zonder zuchtten zomaar effe zes lagen jogging én vier lage dikke vlieseline! Doe haar dat maar eens na!


 Om de vleugels iets meer 'draagkracht ' te geven zitten er boven aan elke vleugel drie ineen gedraaide pijpdragers verwerkt,die gaven ook gelijk wat meer body.


Ondanks dat hangend hoofdje,is de jongen wel zo blij met de trui,dat na het (moeten van mij) uittrekken van de trui zijn hoofd bijna echt tegen de grond hing....

Ik ga hier niet beloven meer te bloggen,alleen als ik er zin,tijd én het de moeite vind,maar wie wilt kan me alijd volgen op IG (@cirkusprinses) of op FB natuurlijk,daar post ik al iets meer dan hier....

Liefs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten